Telephelyünk: Zirc Kossuth L. u. 62. Térkép Tel.: 06-30-560-2473


Normstahl Garázskapuk

A jelentős gyártási múlttal rendelkezõ Normstahl cég tavaly ünnepelte fennállásának 60. évfordulóját.
A kiváló minõségû billenõ-, mennyezeti szekcionált- és oldalra nyíló garázskapukat, mellékbejárati ajtókat és kapumozgató automatikákat Németországban, illetve Svédországban gyártják.
A Normstahl termékek egyéni igényeket elégítenek ki, hibátlan mûködésük és tökéletes külsõ megjelenésük vevõiknek teljes körû megoldást kínálnak.
Világszerte több mint kétmillió elégedett vásárló - nem csoda, ilyen meggyõzõ elõnyökkel!Már az elsõ találkozáskor belopja magát a szívekbe. Hiszen a g60 esztétikus, elegáns és reprezentatív. De igazán különleges oldalát csak második alkalommal mutatja meg.
Több intelligens megoldással, több választási lehetõséggel, több újítással és jobb technológiával találkozhat.
Mindennek ellenére a g60 nem drágább, mint a többi garázskapu ebben a kategóriában.
Hogyan lehetséges ez?
Annak a gyökeresen új fejlesztésnek köszönhetõen, melybe éppúgy beépítettük rengeteg tanulmánynak és közvélemény-kutatásnak az eredményeit, mint az igényes garázskapuk elõállításában piacvezetõ gyártóként szerzett saját szaktudásunkat és tapasztalatainkat.

Billenõ garázskapuk
Beszerelésre kész állapotban szállítva, felsõ födém futó sínek nélkül, könnyen beszerelhetõ, lezuhanás és rugótörés ellen biztosított, sokféle felülettel és egyedi kialakítási lehetõséggel.

Mennyezeti szekcionált garázskapuk

A lehető legnagyobb biztonság maximális helykihasználás mellett. A lehető legbiztosabb passzív biztonsági rendszerrel. A könnyű kezelhetőség és az olajozott működés már csak ráadás.

 

Oldalra nyíló garázskapuk

Az átjáró belső magasságából nincs veszteség, a kapu előtti és mögötti tér kihasználható, az ajtó nem csapódik ki, a különféle felületek nagy színválasztékkal kapható, sokféle egyedi igényt kielégetenek.

Automatika

Rádiótávirányítású kapuhajtómûvek intelligens mikroprocesszor vezérléssel.4 parancsos, ugrókódos távirányítóval és sok hasznos kiegészítõvel, 5 év garanciával a mechanikára.

8420 Zirc Kossuth L. utca 62.
Tel.:30 560 2473